Schneider Electric представляє платформу EcoStruxure™ для гірничодобувної промисловості та металургії

Компанія Schneider Electric, світовий експерт з управління енергією та автоматизації, представляє платформу EcoStruxureTM для MMM (EcoStruxureTM for Mining, Minerals and Metals) – рішення для гірничодобувної та металургійної промисловості. Системна архітектура EcoStruxureTM для MMM використовує інноваційні цифрові технології й можливості промислового Інтернету речей для безперешкодного збору, аналізу і обробки даних підприємства в реальному часі. Це рішення дозволяє значно підвищити безпеку, ефективність, надійність й екологічність виробничих процесів у галузі.

«Гірничодобувна, цементна, сталеливарна і скляна промисловість стикаються з постійними викликами, головний з яких - необхідність підвищення ефективності. На щастя, сучасні цифрові технології дозволяють вирішити цю проблему. Ecostruxure для MMM допомагає нашим замовникам удосконалити управління техпроцесами, а значить - і поліпшити фінансові результати», - відзначив Роб Моффітт (Rob Moffitt), президент компанії Schneider Electric з напрямку гірничодобувної промисловості, видобутку корисних копалин і металургії.

EcoStruxure для MMM – ефективний інструмент, який вирішує проблеми підприємства галузі в трьох ключових областях. Так, на рівні цифрового ланцюжка постачань, рішення інтегрує ресурси підприємства для ринкової діяльності, управління запасами, а також операційної діяльності і планування. EcoStruxure для MMM також надає технології, які розширюють функціонал співробітників підприємства, сприяють передачі знань, мобільності та ефективності видалених операцій. Крім того, рішення дозволяє удосконалювати виробничі операції, оптимізуючи техпроцеси, скорочуючи споживання енергії і забезпечуючи високий рівень продуктивності і надійності.

«Це не просто ще одна архітектура, що дозволяє просто аналізувати ефективність активів. Це повний набір цифрових технологій і додатків Schneider Electric, які можуть поліпшити продуктивність всієї організації, від рівня персоналу до операцій в ланцюжку постачань», - підсумовує Роб Моффітт.

EcoStruxure від Schneider Electric - це відкрита, інтероперабельна, побудована, відповідно до принципів концепції IоT, системна архітектура від Schneider Electric, що поєднує широкий асортимент наших рішень, довкола підключених пристроїв, системи управління в режимі реального часу і промислового ПЗ (додатки і аналітичні сервіси). Вона вже розгорнута на більш, ніж 450 000 промислових об'єктах за підтримки 9000 системних інтеграторів - це більше 1 млрд пристроїв у цілому світі.