«Шнейдер Електрік Україна» відкрила перший корпоративний освітній майданчик для фахівців у сфері енергоменеджменту і автоматизації

22/11/18

Компанія Schneider Electric, світовий експерт, з управління енергією і автоматизації, відкрила навчально-демонстраційний центр в центральному офісі українського підрозділу «Шнейдер Електрік Україна» в Києві за адресою: проспект С. Бандери, 13-в, 3-й поверх.

Відкриття центру є частиною освітньої програми «Шнейдер Електрік Україна», в яку входить також співпраця з вищими учбовими закладами України. Дана ініціатива направлена на локалізацію компетенцій у сфері енергоменеджменту і автоматизації і є частиною глобальної ініціативи корпорації Schneider Electric. Головне завдання центру - підвищення кваліфікації працівників промислових підприємств, проектних організацій і компаній-партнерів "Шнейдер Електрік Україна".

22 листопада 2018 р. на церемонії відкриття центру була присутня Посол Франції в Україні пані Ізабель Дюмон, а також викладачі київських ВУЗів, більше 20 провідних експертів в області управління енергією. Михайло Бубнов, генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна» представив основні напрями, за якими працюватиме центр:

1. Промислова автоматизація:
- Програмування і експлуатація промислових контролерів різних серій
- Системи супервізорного управління
- Перетворювачі частоти різних серій
2. Розподіл електричної енергії середньої напруги:
- Пристрій і експлуатація модульних комірок різних типів
- Мікропроцесорний релейний захист різних типів і серій
3. Розподіл електричної енергії низької напруги:
- Апаратура розподілу електричної енергії і захисту мереж
- Низьковольтні комплектні пристрої, шафи і щити, система РОЗУМНИЙ ЩИТ
- Пристрої розподілу, шинопроводи

Тут українські клієнти зможуть отримати з перших рук найповнішу інформацію про обладнання Schneider Electric, його експлуатацію, функціональні можливості, конструктивні особливості, про програмне забезпечення, особливості проектування, зможуть власноруч спробувати і виконати практичні вправи і, безумовно, обмінятися досвідом.

Основне устаткування центру:
  • Програмовані логічні контролери EcoStruxure Machine: M171/172, M221, M241/251, M258;
  • Програмовані логічні контролери EcoStruxure Plant: M340, M580 HSBY, M580 Sil3;
  • Програмовані логічні реле Zelio Logic;
  • Панелі оператора (HMI) Magelis GTO, GTU, GXU, STO, STU;
  • Промислові комп'ютери Magelis iРС;
  • Системи видаленого введення/виводу Advantys;
  • Програмне забезпечення і Scada-системі Citect SCADA, Vijeo XL;
  • Перетворювачі частоти Altivar 12, 212, 320, 340, 600, 900, 61, 71 і опції для них;
  • Пристрої плавного пуску Altistart 01, 22, 48;
  • Сервоприводи Lexium 28, 32;
  • Інтелектуальні пускачі TeSysU;
  • Багатофункціональне реле захисту і управління TeSysT;
  • Датчики Osisense (фотоелектричні, електромагнітні, ємкісні, лазерні, ультразвукові, п'єзоелектричні, механічні);
  • Апаратура управління TeSys для управління і захисту електродвигунів (контактори, пускачі, реле захисту);
  • Пристрої управління і сигналізації Harmony;
  • Реле часу, реле контролю, електромеханічні реле Zelio;
  • Електрофурнітура серій: Merten, Unica, Unica NEW, Sedna, Asfora, Prima, Cedar Plus;
  • Продукція кінцевого розподілу електроенергії серій: Acti 9, Domae, Easy 9;
  • Кабеленесучі системи: Optiline45, Ultra;
  • Пристрої релейного захисту Easergy, MICOM і Sepam, дуговий захист Vamp;
  • Автоматичні вимикачі на великі струми для передачі потужності Masterpact;
  • Вакуумний вимикач на напругу 6, 10кВ Easypact EXE;
  • Зарядна станція для електромобілів Evlink;
  • Продукція автоматизації будівель BMS і KNX, рішення для готелів.;
Програми навчання розраховані на технічних фахівців кінцевих замовників, партнерів, дистриб'юторів, курси адаптуватимуться, згідно з індивідуальними вимогами слухачів. В процесі навчання існує можливість моделювати робочі ситуації, типові помилки користувачів, що дозволяє вчасно і чітко реагувати на нестандартні ситуації в реальному виробничому процесі.

«Сучасне електроустаткування невіддільно від величезного масиву інформації, яка необхідна для його коректної експлуатації. Тому ми приділяємо питанням консультування, навчання, підтримки клієнтів і партнерів велику увагу. Новий центр стане не лише місцем експертизи «Шнейдер Електрік Україна», але й майданчиком для проведення тренінгів і обміну досвідом у сфері автоматизації і експлуатації електричного устаткування. Згідно нашої Політики якості, пріоритет № 1 для нас – задоволення Клієнтів індивідуальним підходом обслуговування і бездоганним клієнтським досвідом протягом всього періоду співпраці. Даний центр створений спеціально для того, щоб клієнти і партнери відчували нашу експертну підтримку не лише на етапі продажу, але і в процесі всього терміну експлуатації обладнання Schneider Electric», - коментує відкриття центру Михайло Бубнов, генеральний директор компанії «Шнейдер Електрік Україна».