«Вінницяобленерго» зацікавилось обладнанням Schneider Electric

28/09/2018
На початку вересня компанія «Шнейдер Електрік Україна» презентувала обладнання Schneider Electric середньої напруги для співробітників «Вінницяобленерго».

З 1995 року ПАО «Вінницяобленерго» виконує ліцензовану діяльність з передачі й постачання електроенергії на території Вінницької області. В експлуатації перебуває 82 підстанції 110 кВ, 109 підстанцій 35 кВ, 10143 підстанцій 10/0,4 кВ загальною потужністю 3999,9 МВа. Враховуючи, що питання управління енергією і автоматизації завжди актуальні для таких підприємств, Schneider Electric, як експерт енергоринку, готова запропонувати спеціалізоване обладнання та рішення для обленерго.

7 вересня було проведено презентацію обладнання Schneider Electric середньої напруги для начальників служб підстанцій, керівників релейного захисту і автоматики, а також технічних фахівців «Вінницяобленерго». Фахівці «Шнейдер Електрік Україна» розповіли про технічні характеристики і особливості експлуатації високовольтного вимикача Easypact EXE, обладнання для релейного захисту (Micom P116 і Easergy P3), а також говорили про переваги використання дугового захисту Schneider Electric на підстанціях. В рамках презентації можна було ознайомитися з даними пристроями, консультанти продемонстрували, як їх збирати\розбирати, а також навели приклади успішного використання даного обладнання.

«Наша компанія завжди відкрита до такого роду запитів від Клієнтів - ми готові проводити презентації обладнання Schneider Electric на території Замовника або в нашому офісі. Ми маємо експертизу в багатьох галузях бізнесу і готові ділитися нашим досвідом та світовими розробками корпорації Schneider Electric», - прокоментував Олег Бурдо, директор департаментів «Energy&PvP» «Шнейдер Електрік Україна».